Telefonszámunk:  +3620-9259-686

Cégünk profi horpadás javító szerszámokkal dolgozik. Nagyon sok esztétikai sérülést javítunk, amit máshol már csak elem cserével tudnak javítani.

Paintless dent repair (PDR) pálcás technológiával, és würth ragasztós készlettel.

A legújabb technológiás Svájci mágneses technológia is rendelkezésünkre áll.

A horpadás javítás után a lemez visszanyeri eredeti formáját, fényezés nem sérül.

A horpadás lehet akár élben is PDR szerszámokkal javítható. Az sem probléma, ha a sérülés alatt merevítő borda van, különleges technológiával javítható, bár időben hosszadalmasabb folyamat. Nehézséget az okoz, ha dupla lemez van, ilyenek pl:új 7 BMW hátsó sárvédő ív stb.

Ezzel a javítási technológiával nem változik az agyag szerkezete, így nem korrodálódik, az autó eredeti fényezése gyári értéken megmarad. Nincs amortizáció, és értékvesztés.

Egyes esztétikai horpadásoknál aminek a közepe egy pontszerű nagyon mély benyomódás, a lemez megnyúlása miatt nem mindig javítható 100%-osan. Ez a mélység 1-2 cm vagy  ha meghaladja. Nem javítható a glettelt nem gyári fényezésű elem sem. Emailos árajánlatnál a helyszíni megtekintés között lehetnek különbségek, „életben” teljesen pontos ajánlatot tudunk adni.

Egy horpadás javítása a sérülés elhelyezkedése, és nagyságának függvénye kb. 30-90 perc. (nagyobb horpadások  60-360 perc!), a járulékos bontási munkák miatt még több is lehet. Több sérülés esetén az idő már nem nő hatványozottan, ( ha egy elemen helyezkednek el) mert a bontási munkálatok, és az összeszerelés így kevesebb időt vesz igénybe. A javítási folyamat mindenképpen idő takarékos, mert nem kell lakatosra, és a fényezőre várni . Egy helyen megoldódik a sérülés javítása.

 ELŐTTE / UTÁNA KÉP GALÉRIA

Kisebb/nagyobb horpadások javítása

Esztétikai sérülések javítása

 Nagyobb horpadások javítása PDR technológiával, ha a fényezés nem sérült.

Horpadás javítás ára: Kisebb horpadások 5000ft-tól indulnak, de függ attól hogy az autó melyik részén van a sérülés, mennyire kell megbontani a karosszériát, vagy a kárpitokat. Pontos árat csak a helyszínen tudunk adni.

Nagyobb horpadások ára 8000ft-tól indul de pontos árat csak a szemrevételezés után tudunk adni. Nagy horpadásoknál függ a sérülés elhelyezkedésétől, a járulékos bontási munkálatoktól. 10-40 ezer forint között vannak a nagyobb esztétikai sérülések, de egyedi  elbírálás alapján tudjuk vállalni azokat.

Alfa tetőAlfa tető készen

horpadás scenichorpadás scenic 2

előtte utána képek előtte utána képek