Telefonszámunk:  +3620-9259-686

Szabadságon vagyunk 2021.08.10-2021.08.15-ig.

A műhely zárva tart ez idő alatt.

Cégünk profi horpadás javító szerszámokkal dolgozik. Nagyon sok esztétikai sérülést javítunk, amit máshol már csak elem cserével tudnak javítani.

Paintless dent repair (PDR) pálcás technológiával, és würth ragasztós készlettel.

A legújabb technológiás Svájci mágneses technológia is rendelkezésünkre áll.

A horpadás javítás után a lemez visszanyeri eredeti formáját, fényezés nem sérül.

A horpadás lehet akár élben is PDR szerszámokkal javítható. Az sem probléma, ha a sérülés alatt merevítő borda van, különleges technológiával javítható, bár időben hosszadalmasabb folyamat. Nehézséget az okoz, ha dupla lemez van, ilyenek pl:új 7 BMW hátsó sárvédő ív stb.

Ezzel a javítási technológiával nem változik az agyag szerkezete, így nem korrodálódik, az autó eredeti fényezése gyári értéken megmarad. Nincs amortizáció, és értékvesztés.

Egyes esztétikai horpadásoknál aminek a közepe egy pontszerű nagyon mély benyomódás, a lemez megnyúlása miatt nem mindig javítható 100%-osan. Ez a mélység 1-2 cm vagy  ha meghaladja. Nem javítható a glettelt nem gyári fényezésű elem sem. Emailos árajánlatnál a helyszíni megtekintés között lehetnek különbségek, “életben” teljesen pontos ajánlatot tudunk adni.

Egy horpadás javítása a sérülés elhelyezkedése, és nagyságának függvénye kb. 30-90 perc. (nagyobb horpadások  60-360 perc!), a járulékos bontási munkák miatt még több is lehet. Több sérülés esetén az idő már nem nő hatványozottan, ( ha egy elemen helyezkednek el) mert a bontási munkálatok, és az összeszerelés így kevesebb időt vesz igénybe. A javítási folyamat mindenképpen idő takarékos, mert nem kell lakatosra, és a fényezőre várni . Egy helyen megoldódik a sérülés javítása.

 ELŐTTE / UTÁNA KÉP GALÉRIA

Kisebb/nagyobb horpadások javítása

Esztétikai sérülések javítása

 Nagyobb horpadások javítása PDR technológiával, ha a fényezés nem sérült.

Horpadás javítás ára: Kisebb horpadások 5000ft-tól indulnak, de függ attól hogy az autó melyik részén van a sérülés, mennyire kell megbontani a karosszériát, vagy a kárpitokat. Pontos árat csak a helyszínen tudunk adni.

Nagyobb horpadások ára 8000ft-tól indul de pontos árat csak a szemrevételezés után tudunk adni. Nagy horpadásoknál függ a sérülés elhelyezkedésétől, a járulékos bontási munkálatoktól. 10-40 ezer forint között vannak a nagyobb esztétikai sérülések, de egyedi  elbírálás alapján tudjuk vállalni azokat.

Alfa tetőAlfa tető készen

horpadás scenichorpadás scenic 2

előtte utána képek előtte utána képek