Jégkár, jégvert autók javítása

Jégkár javítás fényezés nélkül.

Jégverés esetén az autó teteje, és a motorháztető a legnagyobb felület ezek sérülnek legtöbbször.

Az oldalsó elemeken is tapasztalható jégkár, ilyenkor általában csak az autó egyik oldala sérül jobban, azon amelyik oldalról kapta a zivatart.

Egy elemen akár 100-150 db horpadás A javítás a teljes járművön 1-4 napig tarthat, általában 1-2 nap alatt meg szoktuk csinálni de vannak extrém sérült autók is.

Jégkár javítás

Biztosítási kárügyintézés jégkáros autókra.

Egyre gyakoribbak a jégesők, és sokkal szélsőségesebb az időjárás. A globális felmelegedés   a jégesők megsokszorozódását okozzák.  Az év bármely időszakában és bármikor előfordulhatnak, sajnos egyre több és nagyobb mértékben, a legváratlanabb időpontban, az ember nem is számít rá. A Jégesők általában  tavasszal, nyáron és ősszel a leggyakoribbak, de télen is előfordul. A legnagyobb jégesők azonban tavasszal és nyáron vannak. A jégdarabok ugyan nagyon picik, de mivel nagyon magasról esnek a súlyuk meg többszöröződik. Gyakran előfordul, hogy a jégeső az autó ajtaján lévő alumínium dísz  elemeket sem kíméli, ezeket cserélni szoktuk. Az autó elemei mindegy hogy a hagyományos fém karosszéria, vagy alumínium mindkettő javítható a PDR technológiával. 2013 ban” kimaradt” a tavasz, a havas tél után szinte azonnal 25-30 fok lett, ez nagyon kedvez a viharoknak, a jégesők sokkal gyakoribbak. Vannak „vékonyabb” és vastagabb lemezből lévő autók, a „Német” autók legtöbbször vastagabb anyagból készülnek (Bmw, Audi, Wolskwagen,Opel), ugyan ebbe a kategóriába tartozik a Volvó, Saab is. A „vékonyabb anyagból lévő autók Pl.: Japán típusok Toyota, Mazda, stb. Mindkét kategória javítható!

Jégkár, horpadás javítás ára függ a sérülések elhelyezkedésétől, a járulékos bontási , összeszerelési munkától, és a darabszámtól.Helyszínen tudunk konkrét árajánlatot adni. Időpont egyeztetés emailban (info@masterteam.hu) vagy a telefonszámon. (06209259686) Az autóját legrövidebb idő alatt megjavítjuk. A Műhelyünk Budapest 3.kerületben van, közel az M0 elkerülő Budakalászi lehajtóhoz, a Békásmegyeri MC Donald mögött 2 utcával. A környékről Budakalász,Szentendre, Pomáz, Leányfalu, Tahitótfalu, és a környező településekről nagyon sok ügyfelünk érkezik. A honlapunkon a horpadás javítás fül alatt nagyon sok előtte-utána kép van feltöltve, kérem tekintsék meg a képgalériát.

Jégkár javítás

jég 2